Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit cel mai bătrân bărbat din lume, la 112 ani

Postat la: 19.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel mai bătrân bărbat din lume s-a stins din viață, marți (19 ianuarie). Yasutaro Koide a susținut tot timpul că secretul longevității sale constă într-un stil de viață sănătos, fără alcool și fără țigări. Japonezul s-a născut pe 13 martie 1903.

Yasutaro Koide a murit cu două luni înainte să împlinească 113 ani. În tinerețe, Koide era croitor. A intrat în Cartea Recordurilor în august 2015, fiind numit cel mai bătrân bărbat din lume.

Japonezul a murit la un spital din Nagoya, unde era internat din cauza unor probleme cardiace. Tot în Japonia, cel mai bătrân om din lume este acum Masamitsu Yoshida, în vârstă de 111 ani care s-a născut pe 30 mai 1904. Japonia, o țară care îmbătrânește rapid, are mai mult de 61.000 de mii de centenari, 90% fiind femei. Cea mai bătrână persoană din lume este o femeie din America. Susannah Mushatt Jones are 116 ani și locuiește în Brooklyn, New York.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE