Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Acționarii clubului Colectiv au fost aduși la DNA. Urmeaza Piedone (surse)

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei trei acționari de la Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu - au fost aduși vineri la sediul DNA, au declarat surse judiciare. Acestia sunt arestați preventiv, după ce instanța a stabilit marți că aceștia au dat dovadă "de o gravă neglijență și de iresponsabilitate în administrarea clubului".

La DNA urmează să fie audiaţi funcţionarii din Primăria Sectorului 4 care s-au ocupat de autorizarea clubului Colectiv. Procurorii DNA au ridicat vineri documente de la Primăria Sectorului 4, în dosarul care vizează tragedia din club. printre cei ce vor fi audiati saptamana viitoare va fi si fostul primar Cristian Popescu Piedone, care si-a dat demisia in urma presiunii strazii, cel care a semnat autorizatia de functionare a clubului. Aceleasi surse judiciare sustin ca fostul primar ar putea intruni elementele cercetarii pentru a fi retinut de procurorii DNA.

DNA a anunțat joi că a înregistrat un dosar penal, ca urmare a disjungerii unei părţi din dosar şi a declinarii competenţei cu privire la aspecte privind modalitatea de emitere a autorizaţiei de funcţionare eliberată de primarul sectorului 4 Bucuresti, privind spaţiul situat în Bucureşti, strada Tabacarilor nr.7 (spaţiul în care funcţiona clubul Colectiv).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE