Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident feroviar provocat pe ruta Caransebeş-Timişoara de un tren marfar aparţinând lui Gruia Stoica

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei vagoane ale unui tren de marfă apartinand firmei controlate de catre controversatul afacerist Gruia Stoica- Grup Feroviar Roman, încărcate cu motorină, au deraiat, duminică seară, pe ruta Caransebeş-Timişoara, între localităţile Vălişoara şi Valea Timişului din judeţul Caraş-Severin.

Accidentul a dus la blocarea traficului feroviar între Caransebeş şi Timişoara şi a făcut ca două trenuri Interregio să aştepte în gări pentru a fi redirecţionate. Trenul aparţine unui operatorul privat Grup Feroviar Roman şi circula de la Brad Rafinărie până în gara Timişoara Est. Dintr-un vagon deraiat sunt scurgeri de motorină, dar ele nu prezintă pericol de explozie.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic" din judeţul Caraş-Severin au fost trimise la locul incidentului. O anchetă a fost deschisă, pentru a fi stabilit cu exactitate motivul deraierii vagoanelor de tren.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE