Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident foarte grav in Caransebes Severinului. 26 de muncitori răniti

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Douăzeci şi şase de muncitori au fost răniţi, din care trei grav, după ce șoferul autobuzului în care se aflau, pe Calea Severinului, din Caransebeș, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism şi apoi a intrat într-un stâlp, relatează Mediafax.

Potrivit șefului Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Caraș- Severin, Dan Borțiș, accidentul de circulație s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22.30. "Am fost sesizați la numărul de urgențe 112 că șoferul unui autobuz cu muncitori care se îndrepta spre centru a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, apoi cu un stâlp de electricitate", a declarat Dan Borțiș.

În urma accidentului, 23 de persoane au fost rănite uşor, iar alte trei au fost grav rănite, toţi răniţii fiind transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Caransebeș. Unul dintre cei răniți grav a fost transportat, în cursul nopţii de joi spre vineri, Spitalul Judeţean din Timișoara. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului și au deschis dosar penal pe numele șoferului vinovat pentru vătămare corporală din culpă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE