Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ACCIDENT ÎN LANŢ pe Şoseaua Alexandriei

Postat la: 23.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite marţi dimineaţă, în urma unui accident în lanţ care a avut loc pe Şoseaua Alexandriei din Bucureşti. Cele două victime au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Universitar de Urgenţă, potrivit unor oficiali din Brigada Rutieră a Capitalei.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism care circula pe sensul de intrare în Capitală a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care, în urma impactului, a provocat un accident în lanţ, în care au fost implicate alte două vehicule aflate în spatele acesteia, informează Mediafax.

În urma accidentului, două persoane aflate într-una dintre maşini, soţ şi soţie, în vârstă de 64 şi, respectiv, 63 de ani, au suferit răni uşoare şi au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE