Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident pe Centura Capitalei lângă Bragadiru. Nu se poate circula între Jilava și Măgurele

Postat la: 26.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs, vineri dimienața pe Centura Capitalei în dreptul localității Bragadiru. Traficul este oprit între loclaitățile Jilava și Măgurele, iar mai multe echipaje medicale intervin pentru a prelua victimele.

Accidentul rutier a avut loc, vineri dimineaţă, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, în zona localităţii Bragadiru. Două persoane şi-au pierdut viaţa.

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi un elicopter. Conform poliţiştilor din Ilfov, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism ar fi adormit la volan şi maşina s-a ciocnit frontal cu o basculantă încărcată cu nisip. În urma impactului, ambii şoferi au murit.

Circulaţia pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între Jilava şi Măgurele, a fost oprită. Poliţiştii fac cercetare la faţa locului, urmând să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE