Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident pe DN 56 A. Opt persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit

Postat la: 24.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident produs pe DN 56 A, în apropierea oraşului Vînju Mare, s-a soldat cu opt victime, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Maria Stolojescu.

Potrivit sursei citate, un autoturism oprit regulamentar în spatele unui autotren a fost lovit din spate de un altul şi proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul.

"În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, opt persoane au fost accidentate. Acestea au fost transportate la spital, dar numai una a rămas internată cu leziuni mai grave", a precizat Stolojescu.

Reprezentanta IPJ Mehedinţi a mai arătat că vinovat de accident se face conducătorul autoturismului care nu păstrat distanţa de deplasare şi a lovit din spate autoturismul oprit regulamentar. El riscă să plătească pagubele înregistrate şi spitalizarea persoanei rănită.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE