Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Afaceristul turc care a lovit intenţionat un poliţist cu maşina, arestat preventiv. Victima este în continuare în comă

Postat la: 03.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri turc care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist de la Brigada Rutieră a fost arestat preventiv după ce magistraţii au emis pe numele lui un mandat de arestare chiar dacă acesta este internat la Spitalul Floreasca. Şoferul este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Poliţistul rănit a fost operat, luni dimineaţă, însă starea acestuia este în continuare gravă, fiind în continuare în comă.

Potrivit anchetatorilor, Abdullah Atas, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost arestat duminică noapte, la solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti. Mandatul de arestare emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi pe numele omului de afaceri a fost transmis poliţiştilor ilfoveni, judeţ în care acesta are domiciliul. Poliţiştii urmează să discute cu medicii despre starea de sănătate a omului de afaceri şi dacă acesta poate fi externat şi încarcerat sau dacă poate fi transferat într-un spital penitenciar, după emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Afaceristul a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce s-a accident la nivelul feţei, în momentul deschiderii airbag-ului, după ce a intrat cu maşina într-un gard. La rândul lui, poliţistul rănit a fost operat, luni dimineaţă, însă acesta este în continuare în stare gravă. Potrivit medicilor, agentul are plămânul perforat în şase locuri şi respiră cu ajutorul aparatelor. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, potrivit Digi24. Duminică, procurorul de caz, Rareş Stan, a declarat că cetăţeanul turc este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Acesta a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Colegii poliţistului rănit au ajuns duminică în faţa procurorilor pentru a da declaraţii. În urma anchetei la faţa locului, anchetatorii au stabilit că există indicii că şoferul, după ce l-a agăţat pe agentul de la Rutieră pe capota maşinii, a făcut intenţionat un viraj pentru ca acesta să cadă. „S-a emis un mandat în lipsă pentru suspect, însă audierea acestuia la spital nu a fost posibilă. Starea medicală nu permite audierea lui", a mai spus procurorul duminică. Poliţistul, rănit după ce a vrut să-l oprească pe turc pentru un control Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 3.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil, potrivit declaraţiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera, judeţul Ilfov, după ce a lovit un scuar şi apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat într-un gard. Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool. Poliţistul prezenta politraumatisme, fiind internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE