Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aglomerație mare pentru ciolan la ușa ministrului Transporturilor

Postat la: 07.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Imediat dupa numirea in functia de ministru al Transporturilor, Sorin Buse, s-a confruntat cu o situatie iesita din comun.

Mai muti directori de entitatii (companii, regii, autoritatii etc) aflate sub tutela Ministerului Transporturilor si membrii ai consiliilor de administratie in aceste unitati numiti in urma cu aproape patru ani, in baza OUG nr.109/2011- privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, au navalit peste ministru si secretarrii de stat ca sa le mai prelungeasca mandatele pentru inca patru ani.

Unii dintre directorii si presedinti de CA din domeniul rutier ai aerian, puternic sustinuti de PSD si PNL, fac presiuni mari ca sa li se prelungeasca mandatul desi nu si-a indeplinit cateva dintre cele mai importante criterii de performanta, cum ar fi cel al investitiilor, altele decat cele in dotari si autoturisme, sau al reducerii cheltuielilor.

Deocamdata, ministrul Sorin Buse a pasat responsabilitate analizarii acestor contracte de mandat catre secretarii de stat George Vuscan si Ionut Mosteanu, si, in functie de ce vor propune acestia, dar si a presiunilor din exterior, va lua o decizie in privinta directorilor care vor sa-si prelungeasca mandatul pentru inca patru ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE