Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alexandru Iacobescu, directorul RTV, va fi dus cu mascații la DNA

Postat la: 01.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul general al postului România TV, Alexnadru Iacobescu, a fost citat, miercuri, ca și martor în dosarul lui Sebaastian Ghiță, dar nu s-a prezentat, așa că procurorii anticorupție au emis mandat de aducere pe numele său.

Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Iacobescu trebuia să fie audiat ca martor în dosarul în care este urmărit penal Sebastian Ghiță, însă directorul RTV nu s-a prezentat la DNA la ora stabilită de procurori și nici nu a fost găsit la locuința sa. Conform surselor citate, Alexandru Iacobescu va fi adus cu mandat la audieri într-o altă zi.

Potrivit unei declarații de avere a lui Sebastian Ghiță, acesta i-a împrumutat lui Alexandru Iacobescu suma de 90 de milioane de euro.
Procurorii DNA Ploiești au mai audiat miercuri în calitate de martori în dosar mai multe persoane apropiate lui Sebastian Ghiță, prin care deputatul ar controla o serie de societăți ale căror conturi au fost puse sub sechestru, printre aceste persoane aflându-se și cumnatul parlamentarului, Cristian Anastasescu.

La sediul DNA a fost audiat și fratele mai mic al lui Alexandru Iacobescu, Vlad Iacobescu, în calitate de administrator al societății care deține licența pentru televiziunea Prahova TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE