Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru că Liviu Dragnea nu a apucat să-şi facă toate jocurile în interiorul PSD

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi seară, în cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, că prim-ministrul Victor Ponta reuşeşte să-şi menţină funcţia de şef al Guvernului din simplul motiv că Liviu Dragnea, noul preşedinte interminar al PSD, nu a reuşit să pună la punct, pentru moment, planul de înlăturare al colegului său de partid din fruntea Executivului.

Gorghiu l-a criticat marţi seară pe Victor Ponta, copreşedintele PNL subliniind faptul că actualul lider de la Palatul Victoria este într-o perioadă în care riscă să piardă toate funcţiile sale politici şi nu doar acestea. „E tot ce a mai rămas (n.r.-în discursul lui Ponta), limbajul colorat. A pierdut partidul, în curând pierde şi Guvernul, decenţa şi-a pierdut-o demult, iar onoare nu a avut niciodată", a afirmat reprezentanta PNL.

„În acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru că Liviu Dragnea se întâmplă că nu şi-a făcut toate jocurile în interiorul PSD", a declarat Alina Gorghiu. „Nu are sens să ne facem că nu vedem care este ruptura dintre domnul preşedinte Dragnea şi domnul fost preşedinte", a spus copreşedintele PNL. „Din punct de vedere raţional, PSD va trebui să renunţe la Victor Ponta", a adăugat şefa PNL, Gorghiu precizând că în PSD „scandalul mocneşte de foarte multă vreme".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE