Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ANAF ucide! După un amplu control, un om de afaceri din Piteşti s-a spânzurat

Postat la: 26.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un om de afaceri, din Pitești, s-a spânzurat după ce firma lui a fost controlată de inspectorii ANAF. Acesta a lăsat un bilet de adio în care a scris că nu este un infractor.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era patronul unei firme din Pitești care, în urmă cu câteva zile, a fost verificată într-o acțiune de control încrucișat al ANAF. Inspectorii de la ANAF au ridicat documente, suspectând încălcări ale legii. În urma controlului, piteşteanul a intrat în depresie, de teamă că va ajunge la închisoare și a decis să se sinucidă. A fost gasit fără viaţă de către asociatul lui.

Poliția și ambulanța au ajuns la fața locului, însă personalul medical nu a mai putut să-l salveze. Înainte de a se sinucide, patronul a scris un bilet de adio în care a susţinut că nu este un infractor şi că îşi cere iertare pentru faptele sale. Bărbatul mai trecuse printr-o dramă, în urmă cu trei ani, atunci când, beat fiind, a lovit cu maşina patru oameni, dintre care unul a murit. Patronul sinucigaş din Piteşti era căsătorit şi avea doi copii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE