Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ANAF: Verificari la mall-uri, hypermarket-uri si retailul de bricolaj

Postat la: 25.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput verificari la mai multe mall-uri si hypermarket-uri, precum AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca, Billa sau Cora, dar si la retailerul de bricolaj Bricostore, vizand bilanturile pe ultimii cinci ani.

Verificarile au fost incepute in cursul lunii august, inspectorii fiscali analizand bilanturile si toate actele contabile pentru zece companii. Lista cu cele zece companii a fost transmisa de catre ANAF la solicitarea Mediafax.

Printre firmele vizate se numara centrele comerciale AFI Cotroceni, Unirea Shoping Center, Iulius Mall din Timisoara si Cluj-Napoca, Bucuresti Mall si Plaza Romania din Bucuresti, detinute de Bucuresti Mall Development and Management, firma grupului turc Anchor. De asemenea, inspectorii verifica hypermarket-urile Billa Romania si Cora (Romania Hypermarche).

Pe lista Fiscului se mai regasesc distribuitorul de bauturi spirtoase PP Distributors - Romania, magazinul de haine Peek & Cloppenburg si retailerul de bricolaj Bricostore.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE