Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anca Nedea Pavel bagă România într-un nou scandal al plajelor cu Uniunea Europeană

Postat la: 27.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe zi ce trece se demonstreaza ca presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Anca Nedea Pavel, ca una si alta face, sau mai exact mimeaza ca face ceva. In realitate, vorbeste mult, face putin sau deloc, se plimba cu scop sau fara si simuleaza la greu ca ii pasa de soarta turismului.

Astfel, face doar jocul unor baieti asa zise destepti cu interes in acest domeniu. Ca atare, incepand de azi, Anca Nedea Pavel a trimis mai multe echipe de control pe Litoral ca sa clasifice plajele, in special pe cele infiintate cu fonduri europene unde, desi nu au voie, sunt déjà amplasate sezloguri, umbrelute unde turistul plateste déjà 15 de lei pe zi. Numai ca cei care detin plaje amenajate din fonduri europene au fost anuntati de catre anumite persoane din ANT ca vor fi verificati pentru clasificare. Si nici nu era greu de anuntat, atata timp cand conducerea ANT, in frunte cu Anca Nedea Pavel, si directorul Directiei de Control, George Boruna, sunt din Constanta.

Practic, ei fac control la ei acasa, si, ca atare, nu are niciun interes sa tulbureze aranjamentele estivale locale. Prin aceasta actiune de clasificare a plajelor, cei doi dau o mana serioasa de ajutor celor care au inchiriat plaje de la Administratia Nationala Apele Romane (ANAR), dar care acum ocupa alte suprafete decat in contract pentru ca si-au sezlogurile, umbrelutele si chiar unele beach baruri pe plajele amenjate din fonduri europene. Cum? Simplu. Cand cei de la ANAR vor constata ca niste baieti destepti au ocupat suprafete de plaja realizate cu fonduri europene, iar acesti smecheri de plaje vor spune ca sunt in regula pentru ca au clasficare de la ANT, adica de la Nedea si Boruna.

Ce mai conteaza pentru cei doi ca Romania ar putea sa plateasca penalitatii sau chiar intreaga suma de circa 170 de milioane de euro pentru nerespectarea conditiilor privind plajele infiintate cu fonduri europene! In loc ca ANT sa ocupe in aceasta perioada de conditiile de cazare si masa ale turistului, isi mobilizeaza fortele pentru clasificarea plajelor, in special a celor realizate din fonduri europene, ignorand ca se plateste 15 lei pe zi pentru un sezlog sau o umbrela amplasata ilegal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE