Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anca Nedea, protejata lui Mihai Tudose, vrea sa mute sediul Autorităţii Naţionale pentru Turism

Postat la: 08.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) isi desfasoara activitatea de ani buni in Palatul CFR de langa Gara de Nord, dar actualului presedinte, constanteanca Anca Nedea Pavel nu-i mai convine spatiul.

Ca atare, face demersuri serioase sa gaseasca un spatiu dupa gusturile sale, dar inca nu stie daca spatiul va fi cu chirie sau gratis. Deja a tatonat terenul la Camera de Comert si Industriei condusa de constanteanul Mihai Daraban, dar deocamdata demersul sau nu s-a finalizat cu vreun rezultat. Trebuie precizat ca la ora actuala ANT dispune de circa 900 mp in Palatul CFR, dar spatiul este amplasat pe trei etaje (mezanin, etaj 2 si etaj 3) si nu patru etaje cum sustine Anca Nedea.

Insa, ANT plateste o chirie modica, undeva in jur de 2.800 euro/luna, dar numai pentru circa 400 mp, restul spatiului este pus gratuit la dispozitie ca urmare unei intelegeri mai vechi intre fostii ministri Maria Grapini si Relu Fenechiu. Insa, deocamdata noul ministru al Economiei- Costin Borc, nu are cunostiinta de mutarea sediului ANT din Palatul CFR, si nu prea agreeaza mutarea din considerente financiare. Mai trebuie spus ca Anca Nedea Pavel a fost numita in octombrie 2015 la conducerea ANT ca urmarea a sustinerii venite din partea fostului ministru al Economiei, Mihai Tudose, care a si recunoscut in public ca a insistat pentru numirea ei la premierul de atunci Victor Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE