Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ancheta în dosarul privind cărţile scrise de deţinuţi continuă. Fostul deputat Dan Păsat, audiat la DNA

Postat la: 14.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat PDL de Giurgiu, Dan Păsat, este audiat, miercuri, ca martor, în dosarul privind suspiciuni de corupţie în legătură cu mai multe lucrări scrise de deţinuţi, pe baza cărora au obţinut zile de libertate.

Dan Păsat a fost condamnat la 3 ani de închisoare în 2013, pentru şantaj şi corupţie din cauza faptului că a făcut presiuni fizice şi psihice asupra reprezentanţilor unor firme şi asupra unor primari, pentru a ceda lucrări publice către firma controlată de el, Prod Invest. În urma acestor presiuni a obţinut foloase necuvenite de 1,8 milioane de lei, conform DNA.

Fostul parlamentar a scris trei cărţi în perioada de detenție: "Aspecte teoretice şi de practică judiciară privind infracţiunile de corupţie" (Editura BREN, Bucureşti, 2014), "Criminalitatea informatică" (Editura Sitech, Craiova, 2014) şi "Corupţia ca fenomen şi înfăptuirea justiţiei" (Editura Sitech, Craiova, 2015).

În calitate de martor a fost audiat şi fostul fotbalist Gică Popescu, care a publicat următoarele cărți în perioada de detenție: "Fotbal pentru viitori fotbalişti profesionişti" (2014), "Consideraţii privind optimizarea strategiei de promovare a jocului de fotbal la nivel şcolar" (2014), "Personalitatea sportivului" (2014), "Abordări teoretice şi practico-metodice ale predării jocului de fotbal în centrele de copii şi juniori din perspectivă interdisciplinară" (2014).

În acest dosar a fost audiat și Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei Steaua.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE