Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












André Rieu la clubul Colectiv pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei. A donat o importanta suma de bani pentru victime

Postat la: 07.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Violonistul André Rieu a venit sâmbătă, în jurul orei 16.15, la clubul Colectiv din Bucureşti, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din 30 octombrie şi pentru a face o donaţie pentru ajutorarea persoanelor grav rănite în urma tragediei.

André Rieu a venit în România cu un avion privat, special pentru a merge la clubul Colectiv. Acesta s-a alăturat, în jurul orei 16.15, celor aproximativ 200 de persoane care se reculeg în faţa clubului Colectiv. Violonistul a venit la Bucureşti pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de români şi pentru a face o donaţie pentru victimele tragediei din Colectiv. Este de aşteptat ca André Rieu să părăsească România imediat după ce va pleca de la clubul Colectiv.

Numărul deceselor în urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti a ajuns la 39. André Rieu a susţinut şapte concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în luna iunie, la care au participat aproximativ 84.000 de spectatori.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE