Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Crețulescu facuta praf de Sebastian de Bodu: „Ești dusă cu capul... Vocea ta de patefon stricat"

Postat la: 29.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Bodu a lansat un atac furibund la adresa realizatoarei România TV, Andreea Crețulescu, după ce la postul patronat de Sebastian Ghiță a fost difuzat recent un material despre „gruparea penticostală" de la Cluj care vrea să aducă liberalii la putere.

Ex-eurodeputatul a reacționat pe facebook la acuzații, într-un mesaj intitulat "În atenția Cretuleascăi de la România TV". El spune că este ortodox și i-a recomandat jurnalistei să se „caute" dacă este „dusă cu capul". România TV sublinia că din această grupare ar face parte printre alții Sever Voinescu, Alin Tișe, Daniel Buda, dar și Bodu.

"1. Nu am făcut operațiuni imobiliare speculative în viața mea, adică nu am cumparat cu intenția de a revinde, nu am construit, nu am cumparat sau vândut drepturi litigioase, nu am cerut/obținut despăgubiri de la ANRP, FP etc. Cu atât mai puțin mafiote.
2. Nu sunt penticostal, ci ortodox, ca 90% din populația României. Nici nu stiu exact care e treaba cu pe pocăiții, în afară de faptul că (cică) nu beau alcool și zugrăvesc case.
3. Nu cunosc niciun politician american, cu atat mai putin un membru al Congresului sau al Senatului.
4. Esti (a) dusă cu capul sau (b) NF. Dacă e (a), caută-te. Dacă e (b), ia-ți pe cineva, deși știu că e greu, că l-ar zgâria pe creier vocea ta de patefon stricat", a scris Bodu.

VIDEO incriminat pe reportervirtual.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE