Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Paul: Candidata lui Tariceanu pentru ASF este de un neprofesionalism halucinant

Postat la: 16.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Paul trimite un comunicat de presa in care cere parlamentarilor sa nu dea votul pentru ASF unei persoane ca carei candidatura a fost propusa de Calin Popescu Tariceanu si care in niciun caz nu ar conduce la recredibilizarea institutiei amintite.

"Parlamentari cu dragoste de ţară şi cu apreciere faţă de profesionalism, va cer să nu ne dăm votul pentru halucinanta candidatură nominalizată pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară. Daţi o şansă aici, în România, adevăraţilor profesionişti! Este incredibil pe mâna cui lăsăm supravegherea pieţelor financiare în România. Costul neprofesionalismului girat politic ne costă pe toţi, pe noi toţi românii. Nu mai merge aşa!

Ieri am audiat în Comisia de Buget a Camerei Deputaţilor o persoană nominalizată pentru Consiliul ASF. Mi-este atât de ruşine de ruşinea persoanei în cauză încât nici nu doresc să-i pomenesc numele. Ruşinoasă şi pentru cei care şi-au dat suportul politic. Este dezastruoasă nominalizarea făcută de partidul lui Tăriceanu. Nicio experienţă relevantă în domeniu, niciun răspuns 'cât de cât' la întrebările de fond. Definiţia incompetenţei pentru postul în cauză. O adevărată bătaie de joc la adresa instituţiei chemată să supravegheze pieţele financiare.

Vă mai miraţi de eşecurile şi falimentele de pe pieţele noastre? La ASF salariile nu sunt mici ca să acuzăm lipsa interesului profesioniştilor. Aici blocajul este pur politic. Deşi am votat împotriva acestei gafe enorme, parlamentarii puterii au votat pentru această nominalizare, dar au bâjbâit în pauză nemulţumiţi de calitatea incredibil de slabă a candidatei.

Pur şi simplu nu-mi pot explica votul lor dictat exclusiv politic în faţă evidenţei grăitoare. Parcă nu i-ar costă şi pe ei oamenii nepotriviţi numiţi la ASF. Recredibilizarea ASF şi a Parlamentului României porneşte de la oamenii de calitate pe care îi promovăm în instituţiile cheie ale statului român.", afirma Andreea Paul, care ne trimite si CV-ul persoanei pomenite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE