Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Paul, despre scandalul violului de la Vaslui: Eu mă cert acum cu Rovana Plumb. De violatori să se ocupe altcineva

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Întrebată care este reacţia ei în cazul fetei din Vaslui care a fost violată de 7 bărbaţi, prim-vicepreşedintele PNL a avut o reacţie halucinantă, refuzând să comenteze pe motiv că nu o interesează subiectul.

„O, Doamne, dar nu-l cunosc! Eu mă cert acum cu Rovana Plumb. Dacă îmi preluați comunicatul pe care l-am transmis azi-dimineață prin biroul de presă al PNL, aș aprecia enorm. De violatori să se ocupe altcineva. Chiar nu mă ocup. Chiar nu cunosc cazul. Vă spun drept: nu cunosc. Vă trebuie un politician de profil care să se ocupe de jurisprudenţa asta. Nu cunosc cazul, domnule. Nu pot să mă exprim doar de dragul exprimării", a spus Andreea Paul.

De partea cealaltă, copreședintele PNL Alina Gorghiu a profitat de scandalul care a îngrozit întreaga Românie pentru a lansa un nou atac la adresa Guvernului. „Nu vorbim nici măcar la nivel de guvern ce putem să facem să nu mai existe cazuri ca cel de la Vaslui. A fost o fată violată și cu toate acestea niște instanțe din Romania consideră că nu sunt pericol social violatorii. Asta este problema în România", a spus Alina Gorghiu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, a anunţat la rândul ei că va cere castrarea chimică a pedofililor şi violatorilor. „Violatorii recidivişti şi pedofilii spun în faţa instanţei că nu au dorit să facă asta, ci că au avut porniri necontrolabile", a afirmat Gabriela Firea.

Violatorii elevei din Vaslui au ieşit din arestul preventiv şi acum sunt cercetaţi sub control judiciar. Pe internet a fost lansată o petiţie prin care se cere pedepsirea celor şapte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE