Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andrei Chiliman sub control judiciar: Nu mai am voie să fiu primar

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andrei Chiliman a fost plasat sub control judiciar de judecătorii ÎCCJ și, potrivit propriilor declarații, în următoarele două luni nu mai are dreptul să își exercite funcția de primar al Sectorului 1. 

"Nu am dreptul două luni să fiu primar şi o să se ocupe colegii mei pe perioada asta", a spus Andrei Chiliman, după ce a stabilit cu poliţiştii supraveghetori zilele în care se va prezenta la Secţia 1, dar şi celelalte obligaţii din cadrul măsurii controlului judiciar, informează Mediafax.
Întrebat dacă se gândeşte să demisioneze de la conducerea Primăriei Sectorului 1, Chiliman a spus: "Nu există demisie".

Andrei Chiliman a mai spus că în dosarul în care este cercetat nu există dovezi că s-a dat şi s-a luat "şpagă".

"Nu au existat bani, nu s-a luat şpagă, nu s-a dat şpagă. O să vin deocamdată de două ori pe săptămâna", a mai spus Chiliman.

Andrei Chiliman a mers la Secţia 1 Poliţie sâmbătă, în jurul orei 9.30, la aproape 10 ore ore după ce instanţa supremă a respins cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă a primarului şi a decis ca acesta să fie cercetat în libertate, în dosarul în care este acuzat de complicitate la trafic de influenţă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE