Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Angela Merkel a facut o fetita sa planga, in direct, la televizor

Postat la: 17.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cancelarul Germaniei a facut o fetita imigranta din Palestina sa planga dupa ce i-a spus ca familia ei ar putea fi deportata. Angela Merkel a facut aceasta gafa in timpul unui discutii cu un grup de elevi in cadrul unui eveniment din seria "living in Germany".

Fetita, care poata numele Reem, a luat-o prin suprindere pe Angela Merkel cand i-a spus ca familia ei a asteptat 4 ani pentru a primi residenta permanenta in Germania. De asemenea, fetita a adaugat ca urmeaza sa fie fortata sa plece din Germania deoarece tatal ei nu va mai putea continua sa lucreze cu permis temporar de munca.

"Este extrem de dificil sa vad ca alte persoane se pot bucura de viata si ca noi nu putem sa facem acest lucru", i-a spus fetita cancelarului Germaniei. In schimb, Angela Merkel a avut un raspuns extrem de greu de primit de fetita. "Esti o persoana extrem de draguta....Stii ca in taberele de refugiati din Liban sunt sute si sute (de persoane, n.r.). Daca spunem acum «puteti sa veniti cu totii» ....nu vom putea administra situatia", i-a spus Angela Merkel fetitei.

Dupa acest raspuns, Reem, care vorbeste fluent engleza si germana, a izbucnic in lacrimi. Imediat dupa, Angela Merkel s-a dus langa ea si a mangaiat-o pe par. Filmuletul in care cancelarul Germaniei face refugiata din Palestina sa planga a ajuns viral de pe retele sociale si a fost extrem de criticat atat de oamenii din intreaga lume, cat si de partidele de opozitie din Germania. Jan Schnorrenberg, din cadrul partidului Verde, a spus ca este "rusinos" sa explici, in fata camerelor, ca pentru tine nu conteaza soarta ei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE