Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ANI: Radu Mazăre nu poate justifica peste 150.000 de euro

Postat la: 23.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agenția Națională de Integritate a anunțat, marți, că i-a cerut lămuriri fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre cu privire la deținerea a peste 150.000 de euro pe care nu îi poate justifica. Potrivit ANI, suma de aproape 170.000 de euro nu poate fi dovedită cu veniturile dobândite în perioada în care a fost primar.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat existenta unor diferente nejustificate, in cuantum de 137.570 euro si 143.818 lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatelor de primar al Constantei (iunie 2008 - mai 2015) de catre Radu Mazare. Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de Radu Mazare, in perioada iunie 2008 - mai 2015.
ANI sustine ca Radu Mazare a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza, insa acesta nu a depus la dosar un punct de vedere. Agentia precizeaza ca i-a transmis lui Mazare nu mai putin de sase solicitari de a prezenta date sau informatii relevante.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE