Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Antrenorul echipei Adelaide Crows a fost ucis cu bestialitate, cu multiple lovituri de cuţit, de copilul său

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh, a fost ucis cu bestialitate de fiul său, Cy, în vârstă de 26 de ani, cu multiple lovituri de cuţit, în urma unui conflict

Opt dintre cele 18 echipe din Australian Football League (AFL), liga profesionistă de fotbal australian, se calificau în play-off-ul competiţiei. Iar Adelaide Crows era pe locul 7, chiar la sezonul de debut al antrenorului Phil Walsh. Unul dintre cei mai buni antrenori secunzi din ligă, Walsh a făcut pasul către postul de principal al echipei din Adelaide la aproape 20 de ani de la retragerea ca jucător şi era apreciat pentru munca depusă la Crows. Şi nimeni nu se gândea că dezastrul e atât de aproape!

Potrivit BBC, Walsh s-a întors acasă de la un antrenament, în cursul după-amiezii de joi, cu doar două zile înaintea meciului cu Geelong Cats. Însă acolo s-a întâlnit cu fiul său, care era pus pe harţă. Lucrurile au escaladat imediat, iar antrenorul lui Crows a fost ucis cu multiple lovituri de cuţit chiar de fiul său, Cy, în vârstă de 26 de ani!

"A fost o ceartă, nu pot să vă spun nimic despre asta, dar rezultatul a fost că domnul Walsh a fost ucis. Soţia sa a fost şi ea rănită, dar e în afara oricărui pericol", a spus unul dintre detectivii care investigau cazul, pentru presa australiană. Suspectul a fugit imediat de acasă, dar a fost prins de poliţie şi a fost transportat la spital, pentru un control psihiatric. Meciul dintre Adelaide şi Geelong Cats a fost amânat. Relaţia dintre Walsh şi fiul său nu fusese întotdeauna una bună, lucru recunoscut de antrenor însuşi: "Din cauza fotbalului australian, nu am avut niciodată o relaţie apropiată, ţineam legătura destul de rar".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE