Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anunț important pentru clienții Piraeus din România

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reprezentanții Piraeus Bank România, una dintre cel mai mari bnci greceșri care funcționează în România, au anunțat că măsurile care se aplică în peninsulă privind limitarea retragerilor de numerar nu se aplică și în țara noastră. De asemenea, Piraeus anunță că nu sunt implementate politici de control de capital.

"Nu sunt implementate politici de control de capital, nu sunt inchise bancile si nici nu sunt limitate operatiunile. Clientii Piraeus Bank Romania beneficiaza de prevederile privind garantarea depozitelor prin Fondul de Garantare a Depozitelor de pana la 100.000 de Euro. Banca Nationala a reglementat foarte clar interventiile actionarilor tuturor bancilor, inclusiv ai celor din Grecia. Exista un protocol foarte clar, cu reguli precise privind interferenta actionarilor", arata banca, intr-un comunicat de presă.

Piraeus Bank Romania este subsidiara locala a bancii elene Piraeus. Toate operatiunile sunt localizate si integrate politicilor pietei bancare din Romania, reglementate de BNR, precizeaza institutia de credit. Piraeus Bank are active de doua miliarde de euro, lichiditati peste media pietei si solvabilitate de 12,7%. In total, Piraeus Bank Romania are 300.000 de clienti in cele 120 de sucursale din tara.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE