Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aplicația de pe smartphone prin care poți plăti taxa de pod Fetești-Cernavodă

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile au făcut tot posibilul pentru ca vara aceasta, românii care se îndreaptă spre litoral să nu fie obligați să stea la cozi uriașe pentru a plăti taxa de pot Fetești-Cernavodă. Ultima noutate este reprezentată de aplicația de mobil Auto.ro, prin care se poate achita plata. 

Serviciul "Taxa de pod" din aplicaţia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea libera a podului de la Fetești-Cernavoda pe benzile fara bariera si plata tarifului prin SMS. Astfel, şoferii nu trebuie sa mai oprească la statia de taxare aflata pe prima banda, unde se realizează plata cash.

Potrivit unui comunicat de presă, procesul de plata a taxei de pod din aplicaţia de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: şoferii completează numărul de înmatriculare si categoria autovehiculului, achita prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS.

Spre deosebire de modalitatea de plată prin SMS, Auto.ro nu percepe taxa suplimentara pentru serviciul plata taxa de pod așa cum se întâmplă cu companiile de telefonie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE