Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ardelenii sunt solidari cu refugiații! Miting de susținere a imigranților, în Cluj-Napoca

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Peste 50 de persoane au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu refugiaţii din Europa, informează Mediafax. Mitingul nu a fost însă autorizat de primărie. Participanţii au avut steaguri tricolore şi bannere cu mesaje precum "Refugiaţii sunt bineveniţi", "Xenofobia ucide omenia" sau "Români, hai că se poate. Solidaritate".

Câţiva dintre participanţi au adus şi mâncare gătită, afirmând că sunt gata să le gătească refugiaţilor care vor ajunge în România.
"Ne-am adunat la acest miting pentru a arăta că şi la Cluj-Napoca oamenii pot da dovadă de solidaritate cu refugiaţii care vin în Europa din Siria sau Irak, care au nevoie de ajutor. Trebuie să spunem că avem loc, avem resurse umane, putem să îi ajutăm pe cei aflaţi în nevoie. Avem obligaţia morală şi umană de a le oferi adăpost şi hrană acelor oameni care sunt refugiaţi, nu imigranţi. Majoritatea celor care vin nu vor să rămână, ci să se întoarcă în ţările lor, dar acolo e război, şi aşteaptă sprijin pentru ca acest război să se încheie", a spus Kai Brand Jacobsen, unul dintre organizatorii mitingului, pentru sursa citată.

Mitingul a fost anunţat pe reţelele de socializare şi nu a fost autorizat de Primăria Cluj-Napoca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE