Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asociatia "Campionii Vietii" a premiat, de Mos Nicolae, castigatorii Grand Prix-ului de Sah pentru copii cu tablete performante

Postat la: 07.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Duminică, 6 decembrie, Moș Nicolae a mai adăugat două nume de copii cuminți și inteligenți pe lista sa: Popa Matei si Cretu Maxim. Ei sunt caștigătorii categoriilor 5-8 ani, respectiv 9-11 ani ai ultimei etape a Grand Prix-ului de Șah organizat de Asociatia S.M.A.R.T. 4 You, care își propune, și chiar reușește să popularizeze jocul de șah în rândul copiilor.

Printre numeroasele activități organizate de Asociația S.M.A.R.T. 4 You se află și Grand Prix-ul de Șah desfășurat în incinta Mall Promenada, aflat la a doua ediție. Seriozitatea și dăruirea pe care cei cinci organizatori pasionați de șah - Dan Murariu, Andrei Murariu, Gabriel Andrei Grecescu, Mădălina Maria Anușca și Mihaela Ioniță, le pun în slujba copiilor pentru a-i apropia de acest frumos sport al minții, au atras atenția avocatului Cristi Durgheu, membru fondator al Asociației "Campionii Vieții", asociație care are ca scop susținerea performanței în rândul copiilor.

Cristi Durgheu, împreună cu prietenul său, Alexandru Drăgoiu, asociatul fondator al S.C. E-Boda Distribution S.R.L. s-au alăturat acestui proiect premiind cu câte o tabletă performantă E-Boda, atât cîștigătorii celor șase etape din acest an al Grand Prix-ului de Șah, la ambele categorii de vârstă, precum și câștigătorii clasamentului general din acest an.

Acumularea celor mai multe puncte, la fiecare categorie de vârstă, fiind o performanță remarcabilă, trebuie menționat și numele acestor performeri: Popa Matei și Luca Radu. Acest concurs reușește să atragă tot mai mulți copii, din ce în ce mai bine pregătiți și dornici să câștige tabletele puse în joc de Asociația "Campionii Vieții", cu sprijinul partenerului său, S.C. E-Boda Distribution S.R.L.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE