Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asteroidul gigant botezat "Roca Apocalipsei" trece azi pe langa Pământ

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

NASA a confirmat că un asteroid gigant trece astăzi pe lângă Terra, însă a negat că Pământul este în pericol de a fi distrus. Practic, agenția spațială americană a petrecut toată luna august negând zvonuri privitoare la faptul că în luna septembrie va veni sfarșitul lumii. A confirmat că un asteroid masiv, de 270 de metri, trece astăzi pe lângă planeta noastră, însă a ținut să ne asigure că lumea va supraviețui să vadă lumina zilei și mâine.

Toate aceste asigurări nu i-au liniștit pe amatorii de teorii ale conspirației, care sunt convinși că până pe data de 28 septembrie vom trăi o catastrofă. Mai mult, susțin aceștia, sfârșitul ar putea fi adus chiar de acceleratorul de particule de la Geneva. Acesta, spun ei, ar putea creea un câmp magnetic imens care să atragă un asteroid pe traiectoria Pământului. Oamenii de știință care operează experimentul la 75 de metri sub pământ, sub granița Elveției cu Franța, spun că acest lucru este imposibil. Asta nu-i împiedică pe unii să răspândească zvonuri apocaliptice potrivit cărora cercetătorii se joacă cu focul și ar putea crea chiar o gaură neagră masivă, care să înghită Terra.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE