Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac armat la Barcelona

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un individ înarmat a deschis focul marți după-amiază la intrarea într-un hotel de patru stele din centrul Barcelonei, transmit agenții de presă străine citând poliția locală.

Individul s-a apropiat de două persoane aflate în fața hotelului și a deschis focul asupra lor. Una dintre victime a fost atinsă de gloanțe, iar cealaltă a reușit să fugă în interiorul hotelului, dar a fost rănită de cioburile geamurilor sparte.

Atacatorul a reușit să fugă. Conform martorilor, acesta purta o cagulă și este posibil să fi avut un complice. Motivul pentru care individul a comis atacul nu este clar încă. S-a vehiculat că este vorba despre o posibilă tentativă de răpire sau că incidentul a fost precedat de un conflict în interiorul hotelului.

Atacul s-a produs în zona Carrer del Pintor Fortuny, la circa o sută de metri de popularul bulevard turistic La Rambla, provocând panică în zonă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE