Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ATENȚIONARE pentru românii care merg în Grecia. Ce anunță Ministerul de Externe

Postat la: 25.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toți românii care vor merge în concediu în Grecia zilele care urmează vor trebui să fie foarte atenți deoarece pe data de 30 iunie, Federația Navală Panelenă a anunțat că va intra în grevă și transportul naval va fi afectat.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Republica Elena ca Federatia Navala Panelena (PNO) va organiza o greva de avertisment de 24 de ore, la nivel national, programata pentru ziua de marti, 30 iunie. Vor fi afectate toate categoriile detransportatori maritimi. Organizatorii grevei au anuntat ca vor protesta fata de incalcarea, de catre companiile de transport maritim, a contractelor colective de munca.

MAE recomanda cetatenilor romani sa consulte pagina de internet a institutiei. Totodata, cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta", ce poate fi descarcata gratuit din "App Store" si "Google Play", care ofera informatii, recomandari de calatorie si posibilitatea de a fi alertati in cazul in care apar situatii speciale, precum si serviciul de alerta prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS iti poate salva viata!".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE