Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: Atentate teroriste în Paris. Jurnalistul român dat victimă, nu a fost rănit

Postat la: 14.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: noterad.se

UPDATE: Din fericire, Andrei Marian Mihai este bine, se pare că informația potrivit căreia a fost rănit în atentatele de sâmbătă noaptea a fost o glumă proastă a cuiva care i-a spart acestuia pagina de facebook. Duminică dimineața, pe pagina de facebook a jurnalistului a fost postat un mesaj în care se arată că Andrei este bine.

"Andrei Marian Mihai este bine sănătos, tocmai ce am vb cu el la telefon, cineva a spart Facebookul lui azi-noapte si ne-a făcut sa plângem degeaba, eu tocmai ce plecam spre Paris când am fost sunată de el sa îmi spună cele întâmplate, Andrei va mulțumește pentru mesaje si imediat ce își reactivează contul va vb cu fiecare împarte. Cine a avut chef de glume cu așa ceva ai transmit sa își bage ceva in f... De nenorociți", a scris Carmen Avram Ionescu.  

Printre victimele atentatelor de la Paris se află și un jurnalist român. Andrei Marian Mihai, colaborator al France 24 a fost rănit grav, vineri seara, transmite TVR. El se află în comă indusă, au anunţat pe Facebook prieteni ai acestuia.

A fost o noapte neagra in Paris, unde au avut loc atacuri teroriste fara precedent, care au semanat teroare. Peste 140 de oameni au murit, iar aproximativ 200 de persoane au fost ranite. Potrivit autoritatilor, au fost sase atacuri aproape simultane in capitala franceza. S-a actionat cu arme kalasnikov, au avut loc explozii, dar au fost luati si ostatici intr-o sala de spectacole. 

Un terorist kamikaze a provocat o explozie in apropiere de Stade de France, unde se desfasura un meci amical de fotbal intre Franta si Germania. Pe stadion era si presedintele Hollande, care a fost scos in siguranta. Seful statului a convocat o celula de criza. Iar in toata Franta a fost decretata stare de urgenta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE