Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Augustin Zegrean nu mai este, de azi, președintele Curții Constituționale a României

Postat la: 07.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit Constitutiei Romaniei, de astazi ii inceteaza mandatul de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) lui Augustin Zegrean, dar el mai are inca o luna de mandat, ca membru al Curtii Constitutionale a Romaniei.

Practic, incepand de azi, dintre cei noua judecatori constitutionali ar trebui sa se aleaga un nou presedinte pana la alegerile din iulie 2016. Insa, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Augustin Zegrean doreste sa mai ramana presedinte al CCR inca o luna de zile, adica pana la alegerile din iulie 2016.

Trebuie precizat ca in aceasta vara exipra mandatele a trei judecatori CCR, fapt pentru cele trei locuri vacante urmeaza sa fie ocupate de reprezentantii desemnati de Camera Deputatilor, Senat si Presedintia Romaniei. Astfel, conform informatiilor detinyte de ZIUAnews, presedintele Romaniiei o va propune pe sefa ICCJ, Livia Stanciu, Senatul pe fostul ministru al Justitiei- Robert Cazanciuc iar Camera Deputatilor pe udememristul Attila Varga.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE