Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Austria a redirecționat cinci mii de refugiați înspre România și Bulgaria

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Dacă îmi amintesc corect cifrele, am trimis dinspre Austria aproximativ 5 mii de oameni, cu precădere către România și Bulgaria", a precizat Johanna Mikl-Leitner, ministrul de interne al Austriei.

Declaraţia demnitarului austriac vine după ce timp de 3 săptămâni Germania şi Austria au primit toţi refugiaţii care au reuşit să ajungă la graniţele acestor ţări. Cu toate acestea, decizia guvernului de la Viena nu este văzută cu ochi buni de executivul condus de Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis, dat fiind faptul că ţara noastră s-a declarat împotriva acceptării cotelor obligatorii de imigranţi.

Între timp, aproximativ 500 de refugiaţi ar putea ajunge la Mangalia, iar Garda de Coastă le-a cerut autorităţilor locale să găsească locuri pentru amplasarea unor corturi, notează jurnaliştii de la stiripesurse.ro. Consilierii locali din Mangalia susţin însă că prezenţa imigranţilor în oraş ar putea fi un factor de risc pentru turism şi caută soluţii ca refugiaţii să fie duşi în comunele din jurul Mangaliei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE