Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Autocar cu 26 de copii la bord, accident pe o cale ferată din Suceava

Postat la: 22.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un autocar în care se aflau 38 de persoane, dintre care 26 de copii cu vârste între 14 şi 17 ani, a lovit şi rupt, sâmbătă, în judeţul Suceava, un stâlp al reţelei electrice a liniei feroviare, blocând traficul la o trecere la nivel cu calea ferată.

Pompierii militari suceveni au intervenit cu trei autospeciale şi două ambulanţe SMURD, iar în sprijinul lor au venit membri ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca, poliţişti, angajaţi ai CFR şi o automacara de la o societate comercială din zonă. În autocar se aflau 38 de persoane, din care 26 adolescenţi cu vârste între 14 şi 17 ani, care mergeau din oraşul Salcea spre municipiul Paşcani.

Toate cele 38 de persoane au fost monitorizate din punct de vedere medical de către pompierii SMURD, dar nu au fost constatate probleme medicale deosebite. Ulterior, persoanele au fost transportate cu două microbuze ale primăriei Dolhasca la un spaţiu încălzit, unde li s-a oferit un ceai fierbinte. După aproximativ o oră, un alt autocar le-a preluat, iar oamenii şi-au continuat drumul.

Traficul rutier a fost oprit pentru aproximativ o oră, iar cel feroviar a fost blocat până în jurul orei 13:00, când s-a reuşit evacuarea şi mutarea autocarului într-un loc sigur. Angajaţii CFR au remediat defecţiunea la una dintre liniile de înaltă tensiune, urmând să rezolve problemele şi pentru cea de-a doua linie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE