Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Autoritstea Națională pentru Turism a ratat deschiderea sezonul de iarnă

Postat la: 27.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) condusa de catre constanteanca Anca Nedea Pavel a inregistrat la acest sfarsit de an o premiera inedita: este prima data dupa 1989 cand entitatea nationala care se ocupa de turism nu se implica in deschiderea sezonul turistic de iarna.

Practic, in fiecare an, la inceputul lunii decembrie, Ministerul Turismului sau ANT, anunta deschiderea sezonului turistic de iarna, organizand evenimente si o serie de evenimente in acest sen. De regula, aceste deschideri aveau loc in statiunile de pe Valea Prahovei sau in Poiana Brasov. Anul acesta, ANT condusa de Anca Nedea Pavel n-a fost in stare sa dea macar un comunicat in care sa aminteasca ca s-a deschis sezonul turistic de iarna. De evenimente dedicate acestei deschiderii nici nu poate fi vorba.

E drept, ca Anca Nedea Pavel la inceputul lunii decembrie a cam stat in concediu medical din motive de ...sictirul vicepremierului Costin Borc fata de ea. Surprinzator, imediat dupa alegeri, Anca Nedea Pavel a revenit din concediu medical, dar a uitat sa anunte deschiderea sezonului turisc de iarna. E drept ca, in Poiana Brasov, cu o zi inainte de Craciun, s-a organizat deschiderea sezonului de iarna, dar ANT n-a avut nicio contributie. Poate ca daca se organiza deschiderea sezonul de iarna ...pe Litoral, cu siguranta Anca Nedea si ANT s-ar fi implicat, mai ales ca anul acesta sezonul estival s-a deschis de doua ori la malul Narii Negre.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE