Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avertismentul președintelui Comisiei Europene către România: Vă tăiem fondurile

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit Bloomberg, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a criticat, ieri, unele state membre din Europa de Est care refuză să primească refugiați și le-a avertizat că există posibilitatea reducerii fondurilor pentru dezvoltare în viitor.

Ungaria, Cehia, Slovacia și România și-au exprimat opoziția față de decizia din luna septembrie a Uniunii Europene potrivit căreia fiecare țară membră trebui să-și asume partea care îi revine din cei 120.000 de refugiați din Orientul Mijlociu. Fără a identifica ținte potențiale, Juncker a apreciat că „ar trebui să ne întrebăm dacă nu poate fi oprită furnizarea de fonduri europene via bugetul european dacă un stat membru nu se ridică la înălțimea responsabilităților sale"', a declarat președintele Comisiei Europene la o conferință bancară organizată la Frankfurt. Juncker a apreciat că unele state membre din Estul Europei au uitat ajutorul de care au beneficiat societățile lor după căderea comunismului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE