Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocata Alina Scafaru a fost reținută pentru că îi trimitea telefoane iubitului din pușcărie

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alina Scafaru, avocată în baroul din Vaslui a fost reținută după ce procurorii DNA au aflat că aceasta mituia gardienii Penitenciarului Iași pentru a-i introduce iubitului ei, inculpatul Florin Rotariu, telefoane mobile și băuturi alcoolice. Avocata plătea 1000 de euro unui gardian, reținut și el. 

Gardianul Aurel Craiu de la Penitenciarul Iași și avocata Alina Scafaru au fost reținuți de procurorii DNA după ce au descoperit că primul lua mită de la avocată pentru a introduce ilegal în penitenciar telefoane mobile și băuturi alcoolice.

"La data de 23 aprilie 2015, inculpatul Rotariu Florin a promis suma de 1.000 euro (promisiune reiterată la data de 24 aprilie 2015) unui agent de penitenciar din cadrul Penitenciarului Iași, pentru ca acesta din urmă să introducă ilicit în incinta unității de detenție, bunuri (un număr de opt aparate telefonice mobile, un încărcător de telefon și o cantitate neprecizată de băuturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare.

La data de 26 aprilie 2015, inculpata Scafaru Mihaela - Alina, avocat, în baza înțelegerii prealabile cu inculpatul Rotariu Florin (concubinul acesteia) a remis inculpatului Craiu Aurel suma de 1.000 euro și bunurile menționate mai sus, în scopul înmânării acestora agentului de penitenciar, în numele inculpatului Rotariu Florin, lucru care s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile.

Ulterior, în cursul zilei de 27 aprilie 2015, bunurile respective au ajuns în posesia inculpatului Rotariu Florin", se arată într-un comunicat DNA. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE