Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbat transportat în comă la spital după ce a fost rănit în explozia unui motor

Postat la: 21.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de aproximativ 60 de ani, din Constanţa, a fost transportat în comă la spital după ce a suferit arsuri pe o suprafaţă mare a corpului în urma exploziei unui motor de barcă la care lucra în apartamentul în care locuieşte.

Explozia s-a produs luni seară, într-un apartament dintr-un bloc cu patru nivele din municipiul Constanţa, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale de stingere a incendiilor, autoscara, şi un echipaj SMURD, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea", dar şi trei autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care locuia singur, a fost transportată la spital, în stare gravă, cu arsuri pe toată suprafaţa corpului, fiind intubată şi ventilată mecanic. Se pare că bărbatul lucra la un rezervorul unui motor de barcă, folosind în acest sens o lampa cu gaz, şi astfel ar fi avut loc deflagraţia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE