Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BACALAUREAT 2015. Subiecte și baremul la Geografie

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elevii de la profilul uman susțin, vineri, ultima probă a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Geografia trebuie să rezolve un subiect compus din trei părți.

Conform modelelor de subiecte, prima parte a subiectului conține o hartă a Europei și cinci mari subpuncte cu exerciții care presupun identificarea pe hartă a unor orașe, comparația mai multor tipuri de climă sau analizarea unei populații; a doua conține o hartă a României cu alte cinci subpuncte care presupun identificarea unor orașe și râuri, precum și o comparație între diferite tipuri de relief și analizarea unor cauze ale schimbărilor de relief.

Cea de-a treia parte a subiectului constă în interpretarea unui grafic și în realizarea mai multor calcule pornind de la datele disponibile. Ziuanews.ro va publica subiectele și baremul la Geografie îndată ce Ministerul Educației le va anunța si pe siteul edu.ro. Liceenii de la profilul uman au avut de ales între Logică, Economie, Psihologie, Sociologie, Geografie și Filosofie.

Luni, elevii vor afla primele rezultate la examenul de Bacalaureat, iar, după ora 12.00, ei pot depune și contestații. Rezultatele finale vor fi afișate în 10 iulie.

CALENDAR REZULTATE BACALAUREAT 2015

► 6 iulie 2015 Afisarea rezultatelor (pana la ora 12:00)
► 6 iulie 2015 Depunerea contestatiilor (orele 12:00 - 16:00)
► 7 - 9 iulie 2015 Rezolvarea contestatiilor
► 10 iulie 2015 Afisarea rezultatelor finale

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE