Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băniciuoiu: Cardurile de sănătate funcționează. Am economisit deja 100 de milioane de lei

Postat la: 25.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății a declarat, joi, că la o lună după introducerea cardurilor de sănătate s-au observat primele beneficii, cheltuielile ministerului fiind reduse cu 100 de milioane de lei.

Bănicioiu susține că s-au făcut economii de 100 de milioane de lei de la introducerea cardului de sănătate. Ministrul Sănătății susține încă, că nu s-a făcut rabat de la serviciile medicale, acestea fiind aceleași.

„Vreau să constat, interpretaţi dumneavoastră. Eu cred că acolo unde a fost bună voinţă accesul a fost la fel la servicii. O schimbare de sistem nu e uşoară, e clar, dar iată că primul semn este această economie de 100 de milioane şi eu cred că este un semn de însănătoşire", a declarat Bănicioiu la Bistrița.
Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu nu a putut să explice ce a dus la această economie de 100 de milioane de lei. Se pare totuşi că aceste economii se vor întoarce în sistem, mai exact în salariile personalului medical. „Vom face o evaluare la începutul toamnei după primele luni de introducere a cardului, dacă se confirmă, eu cred că trebuie să meargă spre această direcţie", a completat Bănicioiu.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE