Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Barbat beat turta si fara permis, prins la volanul unei masini

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In timp ce se aflau intr-o actiune specifica, politistii ieseni au oprit soferul unui autoturism, un barbat de 37 ani, din comuna Scobinti, în timp ce conducea în localitatea Zagavia din judetul Iasi.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. "În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere", au declarat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Pe de alta parte, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, în cooperare cu cei din cadrul Politiei Locale Iasi, au organizat o actiune de prevenire a accidentelor rutiere comise in urma abaterilor rutiere ale pietonilor si ale conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere. Astfel, in ziua de 13 iulie au fost aplicate 123 sanctiuni contraventionale, dintre care 23 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 14 pentru neacordare de prioritate vehiculelor si 86 pentru alte abateri. Totodata, au fost retinute 15 permise de conducere, iar valoarea sanctiunilor aplicate este de 20.790 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE