Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbat împușcat în cap de un polițist local în București

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr a fost împușcat în cap de trei ori de un angajat al Poliției Locale din București. Potrivit martorilor, omul legii i-a pus pur și simplu pistolul la tâmplă tânărului și a tras de aproape, tânărul căzând la pământ.

Incidentul şocant a avut loc in fata unui bar din centrul Capitalei, aproape de parcul Gradina Icoanei, lângă Biserica Anglicana. Martorii spun ca la un moment dat au văzut un tânăr, care s-a prăbuşit la pământ, dupa ce a fost împuşcat, de la mica distanta. Cel care a tras ar fi fost un agent al Politiei Locale Sector 1.

Tânărul a avut noroc ca a scăpat cu viaţa. Desi arma folosita nu era una letala, distanta de la care s-a tras a fost una foarte mica.

Îngroziţi de ce vad, oamenii au sunat imediat la 112. Trecătorii spun, insa, ca ambulanta a venit abia dupa jumătate de ora. In cele din urma, tânărului împuscat i s-a acordat primul ajutor in stadă. Poliţiştii au deschis o jacheta sa vadă ca s-a întâmplat cu exactitate. Mai multe persoane au fost chemate la audieri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE