Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu a gasit solutia pentru cluburile ucigase: modernizarea cu credite garantate de stat

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Mişcării Populare şi fostul şef al statului, Traian Băsescu a declarat, marţi, că soluţia pentru evitarea unei tragedii asemănătoare cu cea petrecută vineri noapte în clubul Colectiv, este modernizarea cluburilor cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casa, şi nu închiderea lor.

"Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecînd de la comanda socială ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casă", a declarat preşedintele Mişcării Populare Traian Băsescu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Băsescu a afirmat că închiderea cluburilor nu va duce la umplerea sălilor de teatru şi a subliniat cât de riscante ar fi cluburile clandestine. "Dacă le vom închide cluburile ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfârşitului de săptămână, mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru? Nu vreau să-mi imaginez cât de riscante ar fi nişte cluburi clandestine", a mai comentat Traian Băsescu. Fostul şef de stat a apreciat că "Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor", adăugând că "tinerii au nevoie de cluburi".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE