Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu se mută la Vila Gogol: Trebuie să mobilez și bucătăria

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte, Traian Băsescu a declarat, marți, că este în plin proces de mutare în Vila Gogol din București, pusă la dispoziție de Guvern. Acesta a spus că a mobilat deja două dormitoare, dar mai are de lucru înainte de a se muta definitiv.

Premierul Victor Ponta îl ia peste picior pe fostul președinte Traian Băsescu și a declarat, ironic, că acesta a acumulat o mulțime de lucruri și îi ia timp să mute toți blugii și toate mileurile pe care le are.

"Eu înţeleg că se mută, dar ca orice om cu agoniseală mare durează, vă daţi seama cât a strâns el. Până mută blugii, până mută toate, peştele de cristal, mileurile şi toate celelalte durează. I-am întrebat pe cei de la RA-APPS şi mi-au spus că şi-au terminat treaba la reşedinţa din Gogol 2, acum mută omul. Cei de la RA-APPS m-au informat că este gata lucrarea şi se poate muta", a declarat premierul, la Palatul Parlamentului.
Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut termen până la sfârşitul lunii mai să părăsească vila de la Scroviştea.

"Am terminat deja de mobilat două dormitoare. Nu pot să plec așa, trebuie să mobilez și bucătăria.", a reacționat Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE