Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bătaie între controlori și călători în RATB / VIDEO

Postat la: 30.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou filmuleț cu o bătaie în mijloacele de transport în comun din Capitală a circulă pe rețelele de socializare. În imagini poate fi văzut un controlor care sare la bătaie la un călător care nu avea bilet.

Imaginile au fost realizate cu un telefon mobil de către un călător, același care le-a și postat pe pagina sa de Facebook. Adrian Zidaru, autorul filmulețului, scrie alături de imagini că angajatul RATB care a sărit la bătaie spune că a fost înjurat, dar nimeni din tramvai nu a auzit acest lucru.

"Mai nou dacă nu ai bilet și nu îi place controlorului cum vorbești riști să o încasezi. Scena este filmata in tramvaiul 1 cam acum o luna. Tipul care a sarit la bataie era controlor, de asemenea și cel care încerca să îl tempereze. Mai erau în "brigadă" alți 2 (unul ceva mai în fața discuta cu un calator și un altul care nu este în filmare)

Teoretic călătorul i-ar fi adresat injurii controlorului (desi nimeni nu a auzit) iar cel din urma a reacționat după cum se vede.

Din păcate nu am putut filma mai mult pentru că nu am fost lasat, cel care a venit și a încercat să mă oprească a spus că îmi sparge telefonul dacă mai filmez".

vezi aici filmarea

 

Mai nou daca nu ai bilet si nu ii place controlorului cum vorbesti risti sa o incasezi.Scena este filmata in tramvaiul 1 cam acum o luna. Tipul care a sarit la bataie era controlor , de asemenea si cel care incerca sa il tempereze. Mai erau in "brigada" alti 2 (unul ceva mai in fata discuta cu un calator si un altul care nu este in filmare)Teoretic calatorul i-ar fi adresat injurii controlorului (desi nimeni nu a auzit) iar cel din urma a reactionat dupa cum se vede.Din pacate nu am putut filma mai mult pentru ca nu am fost lasat, cel care a venit si a incercat sa ma opreasca a spus ca imi sparge telefonul daca mai filmez.

Posted by Zidaru Adrian on Tuesday, April 28, 2015
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE