Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bazarul șmecherilor de la CFR SA a renăscut iar în Gara de Nord

Postat la: 14.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca cea mai mare poarta feroviar a Romaniei- Gara de Nord, devine in anumite perioade ale anului un bazar asemanator cu cel de la Vitan Barzesti, Bucur Obor sau Piata Veteranilor. Insa, acest bazar prinde viata in preajma sarbatorilor de iarna, dar mai ales atunci cand se schimba ministru Transporturilor ori vin alegerile parlamentare sau prezidentiale.

Si cum ministrii Transporturilor s-au schimbat mai des decat cauciucurile de iarna ori de vara, imediat apare si un talcioc ad hoc in Gara de Nord. De cateva zile, mai exact dupa ce ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a descins prin Gara de Nord, conducerea CFR SA a pus din nou pe picioare bazarul pe zona principalului culoar de acces de la „Coloane" catre peroane. Practic, circa 40 de tarabe blocheaza culoarul de acces catre peroane si tabelele cu mersul trenurilor, unde se vand de la papuci, chiloti, ciorapi, telefoane, pijamale pana la carti de joc, sosoni sau dulciuri. Pentru fiecare taraba, smecherii de la CFR SA insaseaza lunar in jur de 100 de euro de la fiecare taraba, chiar daca acel culoar destinat accesului calatorilor catre peroane sau iesire spre „Coloane" este blocat si figureaza ca zona pentru interventia pompierilor si a salvarii in caz de incendiu sau accident. Dar, ce mai conteaza ce spune legea, numai bani sa iasa!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE