Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bilant #Colectiv - 53. Încă doi răniți în incendiul de la club au decedat in aceasta dimineata

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bilanțul tragediei de la clubul Colectiv crește de la zi la zi. Numărul morților a ajuns la 53. Două persoane care erau internate la spitalul Floreasca, un bărbat și o femeie, au murit azi noapte.

Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, printre cei doi pacienţi de la Floreasca decedaţi în cursul nopţii este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ. Andrei e singurul dintre cei 5 membri ai trupei care mai este în viață.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungînd, joi, la 53.

Decesul celor doi pacienţi vine la cîteva ore după ce şi Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE