Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blaga: Căutăm un candidat cu profilul lui Klaus Iohannis pentru Bucureşti

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că profilul candidatului PNL care va candida la Primăria Capitalei este cel a lui Klaus Iohannis, iar pentru primăriile din ţară, unde există deja un primar liberal în funcţie, acesta are "drept de preempţiune".

"In acest moment, sunt candidati care doresc sa intre in competitie. Sunt propuneri, dar am stabilit asupra uneia dintre ele, pentru ca organizatia de Bucuresti abia acum trebuia sa finalizeze o analiza sociologica prin care sa defineasca clar profilul candidatului, si va spun de pe acum care va fi: profilul Klaus Iohannis", a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

"Eu cred ca bucurestenilor le lipseste un manager. Bucurestiul ma intereseaza in mod cu totul deosebit, pentru ca noi am acordat foarte multa atentie celor care coordoneaza activitatea din Bucuresti si o sa ne indreptam acum si spre Bucuresti cu mult mai multa atentie pentru ca suntem prin tara zi de zi, dar Bucurestiul este la doi pasi", a mai spus Blaga.

Acesta a adaugat ca, in ceea ce priveste alegerile locale din 2016, partidul are termene foarte stricte, luna viitoare urmand a fi discutate toate candidaturile, relateaza ziare.com. In ceea ce priveste primarii in functie, acestia au "drept de preemptiune" daca nu au probleme cu legea, iar in cazul in care exista mai multi candidati, numele celui care va fi trecut pe buletinul de vot trebuie stabilit in urma unor sondaje si analize sociologice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE