Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bogdan Olteanu a fost audiat la DNA

Postat la: 15.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, aflat in arest la domiciliu, a fost audiat joi la Directia Nationala Anticoruptie. El a parasit sediul DNA dupa aproape doua ore si jumatate, fiind insotit de avocatul sau, potrivit Agerpres. Bogdan Olteanu nu a dorit sa faca declaratii la plecare. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost si el audiat, joi dimineata, ca martor in dosarul lui Bogdan Olteanu.

Bogdan Olteanu se afla in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA ca ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii la membri ai Guvernului in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii. La acea vreme, Calin Popescu Tariceanu era premier.


Liviu Mihaiu a fost numit, in septembrie 2008, in functia de guvernator al rezervatiei naturale Delta Dunarii de catre Calin Popescu Tariceanu, la acea vreme prim ministru. Liviu Mihaiu a ocupat aceasta functie in februarie 2009.

Procurorii sustin ca suma de un milion de euro a fost transferata dintr-un cont din Cipru in contul din Bulgaria al unei societati inregistrate in SUA si apoi retrasa in numerar in trei zile consecutive. Ulterior, la solicitarea lui Vintu, banii i-au fost remisi lui Olteanu la biroul unde acesta isi desfasura activitatea, in sediul PNL.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE